Dijkstra Energie

In Dijkstra Energie bundelen we de krachten van Koninklijke Sjouke Dijkstra en MUG Ingenieursbureau. Onze slimme doeners en praktische denkers halen het beste in elkaar naar boven. Wij combineren innovatie en vakkennis met een praktische aanpak. Hierdoor versnellen wij duurzame energieprojecten en halen wij het beste resultaat.

Van A tot Z en alles daar tussenin

Voor ons is het belangrijk dat we onze opdrachtgevers kunnen ontzorgen. Of dit nu gaat om een compleet energieproject van begin tot eind, of een specifiek onderdeel van het traject. Dankzij onze 135 jaar ervaring blinken wij uit in beide. Wij steken energie in uw project, dat merkt u niet alleen in het eindresultaat. Wij hebben projectprocessen tot een kunstvorm verheven. Dit zorgt voor efficiëntie en bespaart op frustratie: win-win.

Het kost veel energie om de gaskraan dicht te draaien

Wind- en zonne-energie zijn en blijven belangrijk om de Nederlandse doelen voor klimaat en duurzame energie te halen. Deze doelstellingen kunnen alleen gehaald worden als de verschillende overheidspartijen, initiatiefnemers voor windparken, projectontwikkelaars, maatschappelijke organisaties en ook bewoners met elkaar samen werken. Een flinke uitdaging die wij met beide handen aangrijpen. Samen met u maken we het verschil.

Partner in duurzame energieprojecten

Wij denken niet alleen mee, wij denken verder. Daarom zien wij onszelf als partner in duurzame energieprojecten. Wij laten graag de projecten zien waar wij aan hebben meegewerkt. Bekijk de projecten waar wij trots op zijn.