Voorbereidend onderzoek energieprojecten

Gedegen onderzoek is nodig om de locatie van het energieproject te conditioneren. Met Dijkstra Energie krijgt u bij voorkeur onderzoek op maat. Dit voorkomt bijvoorbeeld onnodig archeologie -of ecologie onderzoek. Met onze 35 jaar ervaring voor diverse opdrachtgevers kunnen we dit door overzicht, afstemming en samenwerken goed afbakenen en vertalen naar een aanpak op maat. Door bijvoorbeeld archeologie- en bodemonderzoek te koppelen ontstaat besparing en vermindert overlast. Deze onderzoeken worden uitgevoerd door MUG Ingenieursbureau.

GIS-portaal

Wij zetten alle onderzoeken in een GIS-portaal, een informatiemanagement systeem voor u op maat gemaakt. Zo kunt u alle informatie altijd en overal raadplegen. Door deze data met omgevingsinformatie, bijvoorbeeld bodem of bestemmingsplan, te combineren en de gespreksverslagen in hetzelfde systeem te plaatsen ontstaan er minder fouten. Ook zorgt dit voor een kortere doorlooptijd voor uw windenergie- en zonne-energie project. Dit is nog maar één voorbeeld van de verschillende mogelijkheden die ons GIS-portaal te bieden heeft. Meer weten over wat kan? Neem contact met ons op.

Projectbegeleiding van A tot Z

Maatvoering

Van A tot Z of toch liever A en Z. Dijkstra Energie en MUG Ingenieursbureau realiseren de maatvoering voor uw energieproject.

Realisatie

Met 135 jaar ervaring in de realisatie van projecten haalt u met Dijkstra Energie zekerheid in huis. Wij zorgen voor de energie en worden partner in uw project.

Terug naar overzicht