Projectbegeleiding van A tot Z

Beleid

Dijkstra Energie stopt beleid in het maken van praktische adviezen voor je project. Dit doen wij op basis van openbare data & 35 jaar ervaring van het maken van specialistische analyses.

Planvorming & vergunningen

Realiseer tijdwinst in het traject van planvorming & vergunningen, met als resultaat een wind-of zonnepark een kwartaal sneller in productie te krijgen. Dat is ons doel en onze ervaring.

Onderzoek

Onderzoek op maat voorkomt onnodig archeologie -of ecologie onderzoek. Met onze 35 jaar ervaring voor diverse opdrachtgevers kunnen we dit door overzicht, afstemming en samenwerken goed afbakenen.

Ontwerp & contractering

Ontwerp en engineering met een civiel- en cultuurtechnisch accent van windparken en zonneparken is ons eigen. Praktisch, want deze kennis sluit naadloos aan bij de ontwikkelaar.

Maatvoering

Van A tot Z of toch liever A en Z. Dijkstra Energie en MUG Ingenieursbureau realiseren de maatvoering voor uw energieproject.

Realisatie

Met 135 jaar ervaring in de realisatie van projecten haalt u met Dijkstra Energie zekerheid in huis. Wij zorgen voor de energie en worden partner in uw project.

Beheer & Onderhoud

Na de aanlegfase en oplevering van de infrawerkzaamheden, de civiele werkzaamheden en de kabelwerkzaamheden begint de exploitatiefase. Een fase met haar eigen uitdagingen.

Onze expertise, uw project

Met 135 jaar ervaring en onze gebundelde krachten met de Koninklijke Sjouke Dijkstra en MUG ingenieurs, hebben wij nogal wat te bieden. Wij krijgen energie van wat we doen, energie die aanstekelijk werkt. Deze energie stoppen we ook graag in uw project. Dit kunnen we op verschillende manieren aanpakken. Doordat onze kennis zowel breed als specialistisch is, bieden we waarde in verschillende mijlpalen van uw project. We werken graag samen als partner, elke stap van de route. Maar ook bij specifieke momenten haken wij graag aan. Bijvoorbeeld wanneer er enkel kennis nodig is voor de juiste vergunningen of voor een vraagstuk in het beheer en onderhoud. Voor elk energieproject hebben wij de expertise in huis om het tot een succes te maken. Benieuwd welke energie we graag in uw project zouden stoppen? Neem contact op voor een afspraak.