Realisatie energieprojecten

Ieder project heeft zo zijn specifieke uitdagingen. De projectlocaties liggen vaak op moeilijk bereikbare plekken of omgevingsfactoren spelen een rol. Dankzij onze ervaring en de kennis zijn wij een uitstekende partner om deze uitdagingen mee aan te gaan. Met 135 jaar ervaring in de uitvoering van projecten haalt u met Dijkstra Energie zekerheid in huis. Wij zorgen voor de energie en worden partner in uw project.

Wij geven energie aan uw project

Binnen Dijkstra Energie hebben we alle kennis en kunde van Koninklijke Sjouke Dijkstra geborgd voor de realisatie van windparken, zonneparken en schakelstations. We zijn gewend om te werken met verschillende contracten en bouwteams. Per situatie is een keuze op maat noodzakelijk. Wij geven graag energie aan uw project en werken als partner. We hebben jarenlange ervaring met de aanleg van infrastructuur voor wind- en zonneparken in zowel agrarische als industriële gebieden. Dankzij onze logistieke kennis is de aanvoer van alle turbineonderdelen voor ons een koud kunstje. Ook tijdens de bouw en exploitatie weten wij precies hoe we de locaties kunnen gebruiken.

De verbindende factor

Naast alle kennis die wij in huis hebben, fungeren wij als verbindende factor. Hierdoor verloopt de realisatie van een wind- of zonnepark zo efficiënt mogelijk. Wij verbinden alle betrokken partijen en versnellen zo het totale proces.

Projectbegeleiding van A tot Z

Beleid

Dijkstra Energie stopt beleid in het maken van praktische adviezen voor je project. Dit doen wij op basis van openbare data & 35 jaar ervaring van het maken van specialistische analyses.

Terug naar overzicht